2.4.05


Her er den færdige taske, med Mumikruset for målestokkens skyld. Hvis man ser godt efter er der turkise perler i midten af hver rose ... jeg glæder mig til at have den med til husflidsmesse som 'blæreobjekt'!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hei, Virtuella her som beundrer ditt arbeide med den vesken! Jeg liker ikke disse tovede veskene i det heletatt..... egentlig, bortsett fra Fransk Markedsveske og denne du har laget nå!!! Jeg må innrømme at ja, det er to tovede vesker som kan aksepteres ja... !!!
:-)

http://virtuella.blogdrive.com

Dana Watsham sagde ...

Bukker og takker for de pæne ord!

Nanna sagde ...

Jeg syne egentlig der bliver lavet mange flotte valkede ting. Blandt andet din tasker - den er bare blevet rigtigt flot.

Anonym sagde ...

Nobo her.

Jeg er så utrolig imponert over din fantastiske veske! Den er jo så fin! Jeg har ikke våget meg på å lage den, jeg må nok vente noen år. Gratulerer!

Vivian sagde ...

Waaauw siger jeg bare - den er blevet døøøøødflot dén taske !

Hilsner fra Vivian

Anonym sagde ...

WOW siger jeg bare - den er SUPER FED din taske - Den skal jeg vist lige finde mønster til.
Tillykke med det gode resultat. //Tina

Anonym sagde ...

Hvis jeg nu siger, at jeg syntes din taske er pæn, så er det en VILD UNDERDRIVELSE. Den er hamrende flot. Vil du lave een til og sælge den til mig ?? mvh Bente B Hillerød www.rokkeriget.dk

dorthe sagde ...

Hej Dana hvor er den altså blevet flot den taske. en rigtig "must have".
har faktisk været på jagt efter den længe. Men vidste ikke at det var din. Ved du hvor man kan købe mønstret (helst uden garn).på forhånd tak
Dorthe fra Slangerup.