22.5.05En enlig tiger - makkeren er under udarbejdelse.

Forhistorien om tigertæer er, at for små tre år siden var jeg Københavnerguide for en stor flok medlemmer af Knitlist, som var på cruise - strikkecruise! En af deltagerne, Liz, havde en pose garn med som gave til mig, deriblandt to nøgler Opal Tiger som dengang var helt nyt og konstant udsolgt.
Sammy ELSKEDE det tigergarn, og de to nøgler blev - med list, lempe og øgninger - til fem par børnesokker, som blev slidt op til allersidste trevl. Der var et lille restnøgle tilbage - ca. 25 meter! - som Sammy partout ville have som tåspidser. Altså måtte moderen lave toe-ups, hvilket jeg ellers sjældent gør.
I pakken fra Markno var et nøgle Fortissima, som viste sig at være et perfekt farvematch. Manchetten - i ret og på tværs - blev så strikket af det.

Projektet er godkendt, og han sidder og hopper. "Du skal sgudda ikke blogge når jeg vil ha den anden tigersok, mooooar!"

2 kommentarer:

Virtuella sagde ...

HERLIG!!!!

britt sagde ...

Hej Dana,
flotte sokker og dejlig historie om tigersokker. Jeg glæder mig også til der atter kommer Tiger garn i Mariannes butik (animal kollektionen).
Mange hilsner,
Britt