24.3.06

Fede damer gør ikke .... (stor frustration) - nu med rettelse!

Projekt vægttab går fremad. Langsomt, men fremad. Så langt fremad, at de højtelskede sorte hørbukser nu hænger på hofterne v.hj.a. bindebåndet i taljen.

MEN:

Når man så i al sin himmelråbende naivitet går ud for at investere i et par nye bukser får man en våd karklud i ansigtet! Billigbiksene har kun det, de forventer vil være mainstream-mode (sæføli) - hvilket i store størrelser vil sige bæbrun, turkis og underliggrøn. Flæser og volanter. Blafrende kjoler med masser af print - som om man havde LYST til at ligne en lampeskærm i størrelse 48/50? Ovenikøbet en lampeskærm fra et 70erbordel? Nej tak!
De få butikker her i mit lokalområde som overhovedet går ud over str. 42 har elastikbukser, klæbende jersey og endnu flere blomstermønstre.

Jamen - et par helt almindelige glatte bukser med lommer, linning og gylp! Sorte og enkle! Og ikke jeans! Det findes åbenbart ikke.

(RETTELSE pr. 31/3)
Så lykkedes det at finde ET (1!) par almindelige sorte bukser i str. 48/50. I en stor lavpriskæde og i en temmelig stor biks af slagsen. ET par!

Så glæden er afløst af sydende mavesyre og almindelig arrigskab, samt den der knugende fornemmelse af at jeg nok blir nødt til at hive symaskinen frem.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Dana.
Jeg kender godt problemet jeg har selv været turen igennem.Hvis du kan lide postordre tøj så har Bon- a parte pænt tøj til store piger ellers skal du finde en butik som forhandler mærket Ziggi, de har også bukser som sidder ordentligt til os som er/har været lidt for store. Jeg ønsker dig held og lykke med projektet.Hilsen Helle (Danske Bank)

Dana Watsham sagde ...

Hej Helle,

Tjah .... nu har jeg gennemtrawlet Bon'aparte, Ellos og H&M.
Stadig kun bæbrun, kit og lignende bwadrfarver. Når resten af garderoben er sort og rød hjælper det sgutte at putte underlige u-matchende farver ind midt i det hele.
Ellers - long time no see, og tak for tippet! Og hils partner & vov!