2.5.06

FORMURREDE MISSEDYR!!!!!!!

Hvis man går tilbage i arkiverne vil man kunne se at vores facade har trængt til en kærlig hånd i nogen tid (nogle år ....). Mest fordi den klaphat der boede her før har malet et gammelt hus med plasticmaling! Det skallede og var i det hele taget en ynk at se på. Så i år tog vi os sammen, skrabede AL plasticen af (pyhhhhhhhh), spartlede huller (han må ha' haft ti modeller altankasser) og reparerede løst puds. Så blev hele overfladen rettet af med sandspartelmasse, hvorefter det fik to gange gul kalk og var smukt! Altså bortset fra de endnu ikke ordnede vinduer.

MEN VI HAR KAPTAJN FLINT!
Tre dage efter endt maling sås disse mærker pludselig:

- og i nærbillede:

- det er der hun sætter poterne, når hun hopper op på sålbænken for at tilkendegive at hun vil ind (ved at stange hovedet mod ruden).
Nu har jeg sat en stol for, så hun forhåbentlig bruger den .... men med kendskab til kattes vaner og navnlig uvaner tager hun nok det andet vindue i stedet for.

Til gengæld har min klatrerose fået forårsfornemmelser, selv om den står i pivende blæst 99% af tiden - det er jo en gade med adgang til vand, ikke? Jeg håber på mange blomster!

3 kommentarer:

susling sagde ...

Katte er dybest set nogle irriterende møgdyr, der gør sig alle anstrengelser for, at man skal synes, de er nuttede, lækre og uundværlige - når det passer dem. Da min mor døde for ca. 5 år siden besluttede jeg mig for at sætte lidt af den arv jeg fik efter hende i noget håndfast - noget fra hende, som altid ville være der. Jeg besluttede mig for en stol af Wegner - Ox chair - jeg købte den antikvarisk og ny-ombetrukket...og hvad sker der?! Kattene synes det er en pisse-god stol, at hoppe rundt i. Ikke om 'Gå væk kat' bed på dem...Ak ja..i dag har den familie-patina, som jeg kalder det...Men ok! Live and let live - og man har jo lissom taget dem til sig, ikke sandt!

Regitze sagde ...

det ku være Madames søndagspic ku inspirere. (måske ikke lige til Wegnerstolen).

http://huskebloggen.blogspot.com/2006/05/sndagssnapshot.html

Dana Watsham sagde ...

Fremragende idé. Det med stolen virker nu også ...