8.10.06

Et oplæg til tuskhandel

Som det vil være nogen bekendt laver jeg sokker. Af og til mange sokker. Og ALDRIG efter andres mønstre ... jeg mener, en sok er en sok er en sok, med en uærbødig omskrivning.

Af og til får de ydre omstændigheder så én til at sætte sig ned og lave lidt seriøs nyudvikling.


Som f.eks. da min far udviklede en meget svær diabetes B i tillæg til sit dårlige hjerte, og fik endeløse skideballer af læge og fodterapeut for sine strammende sportssokker af dem til fem-par-for-en-hund-slagsen! De lavede trykstase på hans underben, trykskader på hans fødder, og burde i det hele taget relegeres til sportstasker og ikke til hverdagsliv.

Som omsorgsfuld datter kan man ikke gøre så meget - men jeg satte mig ned og kombinerede viden til en strømpe uden trykpunkter på foden, samt uden strammende sager på benet. Kort sagt: Sukkersygesokken (som man ikke behøver at ha' sukkersyge for at bruge!!!)

Den er strikket fra tåen og opefter, hvilket vil sige at man kan tilpasse den hårfint til modtagerens fod - også til valgusfødder, klumpfødder, spidsfødder, Sasquatchfødder osv. For at undgå en strammende rib eller (endnu værre) en strammende aflukning er skaftet kantet med en retstrikket manchet på tværs, hvilket får sokken til at blive på plads på benet uden at stramme.

Opskriften er lavet i størrelser fra baby til megavoksen, og så kommer vi til det med tuskhandlen. Er du interesseret, så send mig en mail. En E-kopi byttes mod et nøgle sjovt/funky/lækkert fra dit private garnlager - alt har interesse, bare det ikke er grislinglyserødt - så hold jer endelig ikke tilbage :o)

1 kommentar:

Irene sagde ...

Uhm! Lækre sokker!