18.1.07

Torsdagsgråmorgenbetragtninger

Jeg har sagt det i mange år: Vi burde ligge i hi på denne årstid og breddegrad. Der er godt nok lang vej ud af køjen om morgenen ...

Det værste er, at søvnigheden bringer det værste frem i så mangt og meget, inklusive én selv. Tankeprocesser tager mere tid, overspringshandlinger bliver reglen frem for undtagelsen, og blogfrekvensen falder alarmerende, simpelthen fordi der er så lidt at skrive om. "Jeg vågnede, stønnede, vendte mig om, stod op, gik på arbejde, kom hjem, gik i seng, snorkede som en sav på vej gennem en knast ..." - skideinspirerende, nicht wahr?

Nå. Afbræk i rutinen i går. Besøg af en journalist fra Husflid, der ville skrive om mit hundeuldsspinding (og spinding i øvrigt). Halvanden times hu-hej-husarbejde, så man kunne være bekendt at invitere indenfor i hiet, og så en kaffe-og-fibernørd-samtale på et par timer. Ganske hygsomt!

The Marmalade Maniacs troede de var døde og kommet i kattehimlen! Store kurve med stinkende hundehår, som man kunne NEDLÆGGE og sprede over gulvet. Der plejer jo kun at være én kurv ad gangen ... wooooooooooohoooooooo!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Tak. Det var rart at få sat ord på tilstanden
Uuuaaaxxx (som Anders And helt sikkert ville ha' sagt)
marianne