13.3.07

Hvilket hoved tænker danske mænd med? (klik for at læse artikel)

Skal vi nu ikke en gang for alle få aflivet den med "den lykkelige luder"? For hver gang der er én, der er i stand til at kalde sig det er der 99 andre, der driver erhvervet af nød eller af tvang.

Skal vi ikke én gang for alle ramme en solid pæl igennem den der med, at kvinder er ting der kan omsættes som om de var sokker på tilbud?

Jeg ved godt, at med vores nuværende politisk korrekte tone er kassetænkning OK, også overfor mennesker - men det bliver det ikke bedre af. Jeg ved også godt, at blandt prostitutionskunder er afstumpethed normen snarere end undtagelsen. Næsten lige så stor afstumpethed som hos Bette-Rikke! Det bliver det bare værre af!

Skal vi virkelig se vores land degenerere til et menneske- og især kvindesyn, der ligner det man finder hos f.eks. de bæster, der 'eksporterer' unge kvinder hertil, så de kan tjene fedt på dem?

Jeg går varmt ind for, at det er KØBEREN og ALFONSEN der er de kriminelle, ikke kvinderne. En prostitutionskunde er i min optik lig med en der bevidst køber fra en hæler. Det er - så vidt vides - stadig kriminelt, eller hur? Men kvinder er åbenbart ikke engang så meget værd som f.eks. et stjålet fjernsyn? Er det mon (pil tilbage til Bette-Rikke) fordi de fleste er udlændinge? Det er kvalmende.

Og hånden på hjertet, kære læser - hvornår har du sidst haft mod til at tale mænds vaner midt imod? Husk, at de værste i et undertrykkelses- eller misbrugsforløb er det tavse flertal der VED men TIER.

5 kommentarer:

Suzy-Hang-Around sagde ...

Jeg hælder til at være enig med dig i at begrebet 'den lykkelige luder' er pornoficeret ønsketænkning, og jeg så også gerne prostitution udraderet. Men jeg mangler en oplysning: findes 'den frivillige luder'? Eller er man altid så langt ude når man bliver luder at man ikke kan siges at have et frit valg? Jeg har gennemtrawlet Socialforskningsinstituttets hjemmeside, men det lidt de havde om prostitution hjalp mig ikke.
Mit problem er at jeg ikke bryder mig om at forbyde noget der foregår bag lukkede døre med samtykke fra alle parter, og disse ved deres fornufts fulde brug. Tror du der findes kvinder kvinder for hvem prostitution er et erhverv valgt mellem flere mulige?

Dana Watsham sagde ...

Suzy: Jeg tror de findes - men de er et lige så forsvindende mindretal som 'den lykkelige luder'.

Prøv at høre dig for i "Reden". En time er nok til at gøre dig til modstander af prostitution for livstid.

Anonym sagde ...

Prøv her: http://luder.smartlog.dk/91016_Maend_svines_til_endnu_engang.html
Der skulle vist være links nok til at trævle den sag op - og se at der findes "lykkelige ludere" og at det her virkelig får forskellene i oplevelse og holdninger frem.


Det er påfaldende at vi kan være så langt fra hinanden.

Dana Watsham sagde ...

Kære anonyme:

Der er kun én ting at sige om 'luderbloggen', som også dækker den generelt:

"Methinks the lady doth protest too much."

En anden gammel flad frase kunne være "En svale gør ingen sommer". Som jeg skriver ovenfor, er der 99 eller 999 fladtrådte, afpressede og stofafhængige kvinder, som enhver mand burde skamme sig over at udnytte.

Dether handler ikke om moralsk forargelse over sex generelt. Det handler om det afskyelige i at betragte kvinder som handelsvare.

Dana Watsham sagde ...

Sætningsfejl i ovenstående:

"En svale gør ingen sommer." For hver én velformuleret og tilfreds luder er der 99 eller 999 .... etc.