26.3.07

Og vi bringer en reklame:


Søster min og jeg har i samarbejde udviklet den ultimative rundpindeholder!

Nogen sværger til små mapper, hvor rundpindene ligger sammenrullet. Det har jeg osse afprøvet - og jeg bliver lige fnysende irriteret, hver gang jeg er nødt til at rette en wire ud v.hj.a. kogende vand. Især fordi de 'gammeldags' klare wirer bliver stivere og stivere med alderen, og sværere at rette ud. Derfor denne løsning, hvor man anbringer sin rundpind efter udretning og brug. Der skal aldrig mere rettes wirer ud!Pindene sidder i løbegange, og hver holder har plads til 20 rundpinde i alle længder fra 40 cm og opefter. Kan hænge på væggen til hurtig afbenyttelse, eller på indersiden af en skabslåge.

Bestil via en mail - de koster 160 kr pr styk og er lavet i bomuld og hør. Kan vaskes (min er 4 år gammel og ikke vasket endnu ...) og stryges om man finder det nødvendigt.

5 kommentarer:

Lupo sagde ...

Fantastisk idé! og enkel. Selvfølgelig er ophænget en strikkepind?

Dana Watsham sagde ...

Nemmerlig! En af de billige fra Netto, som er så elendige og ru at de ikke er til at strikke med!

Anonym sagde ...

Mærkeligt.. Jeg skrev en kommentar igår og den er væk!
Nå, det jeg ville sige var, at det er en genial ide, en af den slags, hvor du tænker"selvfølgelig, hvorfor har jeg ikke tænkt på det?!"
Det der med rundpinde og kogende vand?
KH Miri

Dana Watsham sagde ...

Når du lige pakker en rundpind ud, snor og kinker wiren sig som en haveslange der har tilbragt vinteren i skuret, ikke?
Den nemmelse (og bedste) måde at rette den ud på er at lægge den i opvaskebaljen og overhælde den med vand fra kedlen, så bliver plasticen blød og wiren retter sig ud så man kan arbejde med pinden.

Anonym sagde ...

Aha! 1000 tak for det gode råd!
Du er da også fuld af "indlysende" ideer! KH Miri