13.8.07

Lidt tekstilnyt .... (achtung, link til et FARLIGT sted)

Der findes en website der hedder Habu Textiles. Hvis man er til silke, papirgarn, stål omtvundet med uld eller silke og andet lækkert, eksklusivt og anderledes skal man holde sig LANGT væk. Har alle forstået advarslen? Jeg vil nemlig ikke ha' skideballe bagefter, OK?



Sytrådsfin krepspundet silke på antikke japanske træspoler ... behandlet med stivelse, så man kan væve eller strikke af det uden at det krepper. Når man så vasker det færdige arbejde træder krepeffekten i funktion.


Nu ville jeg så bare ønske, at jeg kunne LÆSE hvad der er Z-tvundet og hvad der er S-tvundet.

Planen er noget kniplingsmønster der får lov at trække 'til hvilken side hveranden gang' - i mit hoved står der et billede af Færøerne møder Issey Miyake - det kommer nok til at optage en del af vinteren med eksperimenter.

Fik jeg fortalt at deres kundeservice er noget ud over det sædvanlige? Da de opdagede, at den ene type garn var i restordre RINGEDE de gudhjælpemig fra USA for at spørge om jeg ville vente på restordren ....

2 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Hehehehe, Habu Textiles er min absolut bedste næste-lokale garnbutik og jeg savner den allerede.

Jeg er meget spændt på at se, hvordan dit kniplingestrik kommer til at se ud.

Dana Watsham sagde ...

Hrmf ... jeg går med forstyrrende billeder på nethinden og fornemmelser i fingrene af, hvordan det må være rent faktisk at kunne GRAMSE på noget af alt det lækre, de har ...