30.9.07

De sidste Fanøbilleder

Søndag morgen mødtes 15 morgenfriske quinder til dobbeltstrik-kursus.

Jeg ved godt, det lyder lettere esoterisk når man snakker og fortæller om det -


- men det der 'aha!'-udtryk på kursisternes ansigter, når de finder ud af at de godt kan, er det hele værd.


7 kommentarer:

et cetera sagde ...

Billederne minder mig om gymnasietid i halvfjerdserne - hvor alle pigerne strikkede i timerne - det gav nu en egen hygge!

grendesign sagde ...

Ser rigtigt hyggeligt ud. Satser på at blive indviet i kunsten i den kommende weekend.....
:-) Britt

Nina sagde ...

Jeg udforskede en masse sweatre, sidst jeg var på Fanø, med henblik på at købe én. Det blev dog ikke til noget denne gang, men damen i en af butikkerne sagde, at jeg da bare kunne strikke én selv. Det kan jeg altså ikke, men så inviterede hun mig på kursus. Det kunne være man skulle slå til engang. Det er ren koncentration, der lyser ud af de billeder, og det er vist også nødvendigt med de mønstre. Hvor er det flot.

Anne sagde ...

Det er bare så sjovt at dobbeltstrikke...eneste ærgelse er at jeg først hørte om/lærte det sidste år..strikkede mig et tørklæde, som er dejligt varmt..skal igang igen:-)

et cetera..her en betroelse.
Et cetera her en lille betroelse om Dana. Hun kunne i gymnasietiden strikke hønsestrik (have styr på mønster) læse noget på engelsk OOOOG give fransklæreren svar på tiltale på et fantastisk fransk...hatten af?

Dana hvis det er for meget ,så slet indslaget :-)

Dana Watsham sagde ...

De rien, Anne ...

Anne sagde ...

je ne parle pas fran... (nej jeg kan ikke huske en dyt)

Ved du iøvrigt om strikkefestivalen gentages om et år? for så tror jeg da lige jeg skal i gang med at overtale et par (ro)kvinder eller 4 til en tur derover ( dog ikke i en fire med styrmand)

conny sagde ...

Tju hej hvor det går på disse billeder.
Jeg er bare misundelig. Har prøvet at tage strikningen op igen, men sjalet (ja det kalder jeg det for, selvom det p.t. består af ca. 4 mønsterrækker; små, korte) ligger mest i strikkekurven. Gad vide om jeg kan huske, hvor jeg er kommet til, når jeg tager det op igen.