2.9.07

Højdepunkt af fredagsstemning


I den ene ende af perronen hang månen fuld og uvillig til at gå til køjs -- og i den anden ende hang solen med måsen i horisonten og ville op!Da arbejdsdagen var slut var der klingende klezmer på Kgs. Nytorv - og de gutter her var gode! Så gode at selv arbejdstrætte fødder smådansede det sidste stykke hen til bussen.Lyt selv!


Efter indtagelse af mad og kaffe insisterede Tora på sin aftentur. Han er begyndt at bønne op om aftengåtur med sine mennesker omtrent som om han var en lille hund!

Denne gang fik vi selskab af Flint og Paddington, som også holder meget af en lille gåtur. Ned til domhuset, rundt om kirken, et sving gennem Slottensgade og Rosenstræde, og hjem.


Sæføli krydret med små pauser, hvor man skal nusses på maven ...

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er da helt utroligt, at I kan gå tur med jeres misser. Dejlige billeder, Dana!

Dana Watsham sagde ...

Vi startede på det da Les kom ind i mit liv - han var absolut ikke kattemenneske, men det var de ligeglade med. Han kunne ikke gå nogen steder uden en hale af katte efter sig ... det kan han stadig ikke. Han kan osse kalde dem til sig alle fem, hvilket vi andre absolut ikke kan. Vi må pænt vente til det passer dem at komme, eller vifte med en bid ost.

Tina sagde ...

Det er sjovt, jeg har aldrig set nogen gå tur med katte, uden at de var i snor ;) Tænk at de ikke lige får lyst til at smutte, undervejs på turen :)SKØNT! Godt at du har fået omvendt ham til at være kattemenneske ;)

Sifka sagde ...

Det er fascinerende, sådan en 'kattefænger fra, hvor det nu er han lige kommer fra'. Heldigt.

Jeg ville gerne kunne gå tur med nattegudinden, men tror ikke jeg har samme evne, og hun er meget integreret på sin 3. sal. Hun lystrer kun fordi hun ved at det er mig der har nøglen til kattemaden.

God dag til dig, familie og katte :)