7.1.08

Så faldt der ro over huset

Dette var sidste uges store favoritleg - bjergbestigning. Ledninger er gode som 'fixed lines' når man er en lille kat ...

Så kom Sisse med splinterny transportkasse, kattelegetøj samt en lille pose killingefoder. Tora syntes lige han var nødt til at forhåndsgodkende kassen ...


Mislingen lavede lige et præmieshow inden han blev puttet i kassen med uldtæppe og hele baduljen, hvorefter han (ivrigt protesterende) drog af mod sit nye hjem.

De andre nød freden. Kaptajnen har nægtet at ligge i sofaen siden killingerne blev store nok til selv at komme ud af kassen, men nu er hun ikke til at flytte!

Og Tora kunne pludselig sidde ret op og ned og sove ...

Paddington savner. Flere gange om dagen starter han en gang kattefodbold, hvorefter han går rundt og kalder på den lille vimmerik, der altid var med på en rask galop. *suk*

Ninjai fejrede freden med at gå i løbetid. Det bliver nu ved fornøjelsen - på fredag går turen til dyrlægen, så vi kan få overstået alt det der med sterilisering. Så bliver der for alvor fred - en intakt hunkat vil altid forsøge at dominere sin bosfære, hvorimod en steriliseret ikke laver de der østrus-shows. Det bliver så fredeligt at det er helt uhyggeligt.

3 kommentarer:

Fru Green sagde ...

Akrobatik og fodboldspil ... jo, jo, man forstår hvor de to andre har lært tingene. Energinivauet er også højt her. "Mor, er det meningen Kurt skal være inde i Mormors dukkestue?" spurgte storesøster f.eks. i dag. Nej, det var det så ikke lige.

Madame sagde ...

Dejlige billeder, Dana, jeg kan slet ikke stå for dem. Er det så helt slut med killinger fremover hos jer?

Dana Watsham sagde ...

Ja, Madame - nu gider vi ikke flere killinger. Nu vil vi nyde de katte vi har, og koncentrere os om gode liv for dem og os (og mange flere gåture).
Desuden er Ninjai lille og spinkel, og har slet ikke fysikken til at skulle grundlægge Korsørs største stamme af polydaktyle katte.