1.1.08

Så kom vi godt ind i 08!


Angel-pelsen som vi hentede på Falster blev til dejligt tykt garn, der hænger ude i gården og drypper af. Skal sættes sammen med sort og grå Spelsau samt hvid Wensleydale til et trøje/frakkeprojekt.

Sammy og bedstevennen Jan havde samlet sig en hel kassefuld fyrværkeri ved hjælp af sammensparede lommepenge samt os voksne. Stor lykke når man er 13 år og ikke længere bliver mandsopdækket (hvis man bevæger sig de rigtige steder, forstås!). Det betød, at vi kunne stå sammen med Jans mor et sted hvor knægtene ikke kunne se os, drikke et stille glas champagne og ønske hinanden et '08 der bliver bedre.


Teo syns det er lidt ufint at han skal være indekat på Christianshavn, når nu drengene render ind og ud og har så travlt. Man er jo nødt til at undersøge hvad de laver, ellers er man ikke en rigtig kat.

Men om ikke andet kan man trøsteputte hos Les når han snupper sig en lille morfar.

5 kommentarer:

Anne sagde ...

sikke en dejlig aften i har haft...og det her med at give frie tøjler, under uopdaget eftersyn,,,,tja hvor kender jeg dog det fra?

Dana Watsham sagde ...

*grin*

Skidt med om det er rent lusk, bare det virker!

Godt nytår til dig og dine også :o)

Anne sagde ...

tænt hvis vores forældre havde budt os det??? eller opdagede vi det heller ikke?? tja man kan jo tænke og undres

Dana Watsham sagde ...

Jeg ved mine gjorde. Det er dem jeg har lært det af.

Dengang syntes jeg det var lusket - men i takt med at jeg har haft teenagere, hvor hjernen var lukket pga ombygning forstår jeg dem bedre og bedre.

Anne sagde ...

tja, det er jo det med de her frontallapper...godt at vide, at de ikke helt fungere på teenagere. Mine forældre...tja de var der vist egentlig ikke, men det tror jeg ikke de ved??