20.3.08

Lidt om uld - og andet godt

Marts har stået i undervisningens tegn. Dels på Gavstrikkernes årsmøde, hvor en flok energiske strikkere havde fået et lille og VARMT lokale til at lære noget om Shetlandskniplingstrik og sjalskonstruktion.


De knoklede. Og svedte. Og virkede allesammen som om de fik noget med hjem i hjernekisten til videre forarbejdning. Det var godt.

Vi holdt også strikkecafé på biblioteket. Hyggeligt og mere uformelt.


Vi fik startet en 'flere på samme strikketøj'-ting, som kommer til at vokse ved de næste arrangementer.


De obligatoriske kattebilleder, for at jeg ikke skal slå over i en mavesur tirade over den herskende tone i den politiske debat, visse ministres moralske habitus (man sku lige ha hørt dem hvis det havde været et medlem af oppositionen ...), visse demonstranters mangel på danskhed (læs SIAD):

Handske eller mus?


"Nus mig nu på maven!" Nixen bixen Ninjai, for så bider du mig i armen ....

½ sek. senere faldt hun ned fra skamlen ...


Tora opdagede det vidunderlige ved hunkatte i løbetid, samt det farlige i andre hankatte. Han kom hjem med et genoldigt sæveøje, som blev til en byld og måtte til dyrlægen. Heldigvis er han af den slags katte, som tager tabletter uden brok. Det vil sige, han skal 'overtales' til at åbne munden, men når først tabletten er indefor gummerne gnasker han den stoisk i sig. Så er det ingen sag med en femdages penicillinkur!

Jeg tror nu alligevel vi får ham kastreret inden næste bølge af løbetid - så hvis nogen vil låne en halvt skovkat med anlæg for polydaktyli i stamtræet til avl er det NU I skal slå til. Om tre måneder kan det meget vel være for sent.

Ingen kommentarer: