15.5.08

"Jamen, han har jo ikke noget tøj på!"

Nu begynder det at blive for groft til feel-good-indlæg.

Kort opsummering:

Integrationsministeren skriver en temmelig forsigtigt formuleret kronik i Politiken, hvor hun anmoder sine politikerkolleger om at HUSKE MAGTENS TREDELING.

Derefter går der hul på DFs Kristian i flere afdelinger samt de to uhellige præstefætre

Et par timer senere trækker man i land - men det minder mest af alt om at låse stalddøren når hesten ER stukket af. I har vist jeres sande ansigter, og det er ikke noget kønt syn! Det hjælper ikke noget at "ville bruge et andet ordvalg", små venner. De udbrud der kommer i affekt, er som regel de der ligger tættest på hjertet ...

Jeg vil anbefale at man kigger på http://www.calvin.edu/academic/cas/gpa/pre1933.htm, og især nederst på siden, hvor der er linket til en del 'lærebøger' for propagandister. Det virker ærligt talt som læselisten til DFs inderkreds!

Opdatering, fredag morgen: Så har Vibeke Manniche som forventet blandet sig i hylekoret. Hun vil åbenbart finde en tørklædebærende læge 'intimiderende', og ville ikke
forvente optimal hjælp'. Hm.

Det er flovt at være dansker i disse dage. Rigtig flovt. Og i visse situationer kvalmevækkende.

6 kommentarer:

Karen-Ditte sagde ...

Helt enig, Dana. Man har vist sin politiske enfoldighed og magt arragance endnu engang!

Tris sagde ...

Åh hvor er jeg bare enig.

Pollyanna sagde ...

Jeg synes ikke det er flovt at være dansker, for jeg nægter altså at lade Pia K og hendes medløbere definere, hvad der er dansk. Det de står for er ikke mig eller de fleste af dem jeg kender! I mine øjne har det de står for ikke noget som helst at gøre med at være dansk og jeg synes faktisk det er en skam, der er nogen der støtter DF i den definition. Se evt også her: http://blog.politiken.dk/toger/2008/05/10/dansk-folkeparti-kommer-ikke-ud-af-stedet/

Marie Nordheim sagde ...

Odense, 18. maj 2008

Kære strikker/garnentusiast.

Vi er en gruppe på fire studerende fra Syddansk Universitet i Odense, som er i gang med vores afsluttende eksamensprojekt på sidefaget ”Kultur og betydning”, og i denne forbindelse tillader vi os at rette henvendelse til Dig i håbet om, at Du kan hjælpe os i strikningens og garnentusiasmens tjeneste. Vores projekt omhandler garn og strikning som kulturelt betydningsfænomen i vores del af verden, hvor tilværelsen for mange mennesker bl.a. er kendetegnet ved (over)forbrug og en evig stræben fra sted til sted – både rent fysisk og mentalt. Set i denne sammenhæng er strikning og alt, hvad det indebærer, interessant.

Naturligvis kan vi ikke basere vores projekt alene på vores antagelser, og her kommer Du ind i billedet. Nedenfor er oplistet seks spørgsmål, som vi håber, at Du vil tage Dig tid til at besvare og maile tilbage – og Du må gerne svare så kort og præcist som muligt, men uddybende kommentarer er naturligvis velkomne. Besvarelserne bliver anonymiseret og kommer udelukkende til at danne et fundament, hvorudfra vi kan sige noget generelt om, hvem der strikker og lignende. Dine udsagn vil ikke blive brugt i kommerciel sammenhæng.

Spørgsmålene:

1: Køn

2: Alder

3: Hvem strikker Du til (som privatperson og altså ikke med henblik på salg)?

4: (Hvis Du strikker til dig selv:) Bruger Du det, som Du strikker, i flere sæsoner?

5: Hvad er vigtigst for Dig: garnets pris eller garnets kvalitet?

6: Køber Du garn i en butik eller på nettet? (Hvis ikke Du køber garn på nettet, kunne Du da finde på at gøre det alligevel?)


Med venlig hilsen og på forhånd tak for hjælpen,

Hanne, Kamilla, Mai og Marie


Kontakt: Marie Nordheim: marie_nordheim@hotmail.com

Pernille sagde ...

Som Preben Wilhjelm så sandt har sagt det om DF: "Gu er de da ej blevet stuerene. Det er bare stuen, der er blevet beskidt."

Anonym sagde ...

Enig i det meste, mit kære barn, men med din store sproglige viden, kan du så fortællle mig hvad sygdommen hedder, når en dille eller en idé langsomt udvikler sig og bliver værre og værre? Seneste offer i DF's hetz er Sikher'ne. Nu vil DF have fjernet den tilladelse Sikher har til at bære turban, som forhindrer dem i at køre på motorcykel med styrthjelm ! ! !
Hvor langt ud kan man komme?
Danas far.