3.8.08

Nu må Skaarup snart udvikle enten hjerne eller gonader! (klik for at læse artikel)

Der er noget galt med reglerne om familiesammenføring i fætter-kusine-ægteskaber.

- siger Peter Skaarup til dagens Politiken.

Nej, bette Peter. Der er faktisk en hindring for din apartheid-iver i dansk lovgivning omkring ægteskaber. Hvis I skal have magt som I har agt omkring det at bestemme, om personligt myndige mennesker må gifte sig, skal I ind og rode i reglerne for ALLE omkring ægteskab mellem nært beslægtede.

Den hurtige løsning, som I sådan er fans af, ville være at forbyde ALLE fætter-kusine-ægteskaber - men så er det at det med gonaderne kommer ind. Det TØR du nemlig ikke stille dig op hverken i medier eller Folketing og foreslå, således at du holder dig på det parlamentariske demokratis smalle sti, for slet ikke at tale om lighed for loven-princippet (som ovenikøbet er grundlovssikret.....). Det ville nemlig ramme nogle af de 'rigtig etniske danskere', ganske direkte endda - og så bliver mor Pia sur.

Kan I i dit uvidenhedens kronparti slet ikke indse, at apartheid endnu ikke er indskrevet og knæsat i dansk lovgivning? Eller vil I bare ikke? Prøv at skyde selvfølelsen derop hvor hjernen sidder hos normale mennesker, Peter. Så kunne det være at du kunne indse, at din iver efter at hindre familiesammenføringer og deraf følgende brud på lighedsprincipperne er en større trussel for retsstaten end nogen religion nogensinde kan blive!

1 kommentar:

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Waurv! - Jeg har laenge villet kigge ind paa din blog, men af maerkvaerdige aarsager var det ikke blevet til noget indtil idag. jeg vender frygteligt tilbage!