11.10.08

Tudekiks og retsplejelov, kapitel 2:

Opdatering, lørdag morgen:

Her kommer så den ulækreste del af hele sagen: DF kommer (jeg havde nær sagt selvfølgelig) med en rimelig bombastisk udmelding, der:
  • underkender byrettens autoritet
  • plæderer for flere magtbeføjelser til politiet
  • ønsker mulighed for mere vold fra betjentes side
Jeg synes faktisk Folketingets formand skulle sætte Peter Skaarup på plads. Rimelig kontant endda! Man KAN ikke sidde som formand for samme tings RETsudvalg og underkende domstolene. Det er simpelt hen uhørt.

På den anden side demonstrerer et medlem af DF endnu engang, at de største trusler mod retsstat, retssikkerhed og demokrati kommer indefra. Alverdens guder og afguder beskytte Danmark, hvis de småfascister nogensinde får magt som de har agt. Så er det i alt fald slut med både ytringsfrihed, retssikkerhed og lighed for loven.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg læste det, undrede mig over hvor det store offentlige ramaskrig blev af, tænkte at nåhja folks skal nok også lige nå at læse nyheder før de protesterer, og så bare stadig ingenting. Jeg forstår det ikke! jeg forstår heller ikke den manglende oprørthed hos journalister for ikke at tale om andre politikere.
Kort sagt. Jeg forstår ingenting...

Dana Watsham sagde ...

Næh. Jeg har sådan set ventet på det offentlige ramaskrig siden Peter Skaarup blev interviewet i Deadline, dengang han blev formand for Folketingets Retsudvalg.

Han præsterede tre gange i løbet af udsendelsen at demonstrere, hvor lidt værdig han er til at sidde hvor han gør - intervieweren præsenterede ham for klippefaste, uigendrivelige fakta, hvortil han HVER GANG replicerede: "Det er da ligemeget, for jeg mener ...."

Han er en farlig mand.