4.11.08

En week-end med lyspunkter - og lidt brok

Så er årets husflidsmesse i Remisen lykkeligt overstået. Der var ikke så mange besøgende som der plejer, men de der var fik snakket, handlet, og forhåbentlig suget noget inspiration.

Det var dejligt at møde gamle kendinge igen, dejligt at møde nysgerrighed og åbenhed, spændende at få sat nogen igang med en ny teknik ("Kan du lære mig at dobbeltstrikke inden jeg skal med bussen om en time?" var søndagens fuldtræffer), og at få set på noget nyt selv.

Brokket? Kommer her:

Kære messegæst.

Du mente åbenbart at mit gamle, slidte, højtelskede og gennemnoterede eksemplar af Vibeke Linds bog "Strik Med Nordisk Tradition" skulle med dig hjem.

Faktisk synes jeg du skulle skynde dig at blive overmåde flov og sende den til mig. Der står navn i - og med skiftet af efternavn fra Hansen til Watsham burde jeg være overmåde nem at finde en adresse på. Prøv de gule sider, så skal du bare se!

Bogen kan (ikke ofte) købes antikvarisk, så det skulle ikke være umuligt for dig at få et eksemplar selv uden at behøve at tilegne dig mit.

5 kommentarer:

HenrietteB sagde ...

Nej, hvor frækt - det er helt rimeligt, at skumme af raseri her!

Det er simpelthen for usselt, det her.

Irene sagde ...

'rmf!

Siffe sagde ...

Arj hvor surt - tænk at være så fræk!
Lad os håbe det er en medlæser så du får den retur!
KH Siffe

Karen-Ditte sagde ...

Ejjj! en bogtyv, det er dog det usleste. Og den er helt umuligt at skaffe - og fuldkommen fantastisk at eje. Min er helt væk, væk, væk og jeg savner den endnu. Og i følge forlaget har de ikke tænkt sig at genoptrykke den igen. Hvem kan dog forstå det?
og ps. dit nye billede på bloggen er skønt

Dana Watsham sagde ...

Jamen jeg har stor forståelse for at man stjæler hvis man er sulten - men en bog?

*gnyf*!