20.2.09

Opklaring af 'rækkefølge'

- og uddybelse af inspirationen.

Billedteksten giver vist sig selv?


Mymlens Datter med saftevandsglas og sugerør -

- og Mymlen med flere af sine unger i favnen.

Fællestræk i påklædning? Det må man vist sige ja til. Derfor tilgiver jeg gerne, at man forveksler Mymlens Datter i forrige indlæg med hendes lillesøster, som er en af mine helt store heltinder.

Kjolerne er en yderst Tove Janssonsk fortolkning af forrige århundredskiftes generelle barnekjole - vid og bekvem, og ikke mere tilpasset end at den mageligt kan gå i arv fra barn til barn i en stor flok.

Så kan man jo fortolke de kjoler til en strikket ting, der klæder de fleste. Vid og bekvem, praktiske ærmer der ikke er for vide og ikke hænger nede over knoerne og kommer i vejen for ALT, og lavet af god uld (hej, Vivi! Dit lækre 8/2 er perfekt til formålet!).

Opskrift følger når jeg er færdig. Ikke ligemeddetsamme, men på et tidspunkt.

2 kommentarer:

Susanne sagde ...

Ser du, din lillesøster købte jo på udsalg i sommer en Marimekkosag, som ser sådan ud. Det er vist godt, vi ikke passer tøj sammen !!Men dengang talte du da vist også om faconen. Knus

Dana Watsham sagde ...

Faconen er helt rigtig - det er bare mig, der har et problem med pink og gule blomster på lys bund. Havde den nu været sort eller rød med en lille stribe .... ;o)