18.3.09

Statusrapport 2, Mymletrøje - og så lige lidt Comic Relief ....

Nu begynder den at ligne det, jeg gerne ville - der er også blevet pillet op og tegnet om i et par omgange!

Foreløbig er sidesømmen 42 cm - der er langt til de 60 jeg vil have for at få den rette tunikalængde! Og eftersom der tages ud i en spiral rundt om hele bullen, når det at blive til en del flere masker inden jeg er færdig ...


Her ses (lidt) tydeligere, hvordan ribberne bliver bredere og bredere nedefter. For at få det rette sving i den, bliver der en omgang mere mellem udtagningerne, for hver gang retribberne er blevet bredere hele vejen rundt. Ikke helt rundskåret, men lidt under 3/4 sol.

Farvespillet skyldes, at jeg bruger noget entrådet islandsk uld, overtaget efter en lokal væver. Hun har selv farvet, dels med planter og dels med Lanasyn. Eftersom hun har farvet på både hvidt, lysegråt og lysebrunt er der en stor variation i farverne, selv om der kun er to indfarvninger. To tråde på pinde 3½.

I fredags var vi dovne og indkøbte en familiepizza. Den ene gang om måneden det sker, synes jeg godt det kan forsvares rent sundhedsmæssigt ...

Ninjai var helt klar over at der var et stykke tilbage, som ingen kunne spise. Men hvordan får man nu det låg op, når man sidder på det?

Hun fik sin del i kassen, de andre fik i madskålene. Vi nænnede nemlig ikke at tage kassen fra hende - eller også turde vi ikke?

8 kommentarer:

Britta sagde ...

Den trøje ser rigtig lækker ud - får man opskriften på den en dag??

Har du fået min mail med min adresse?

KH Britta

Fríða sagde ...

lækkert, lækkert strik! og det er altså nogle underlige katte du har!
kh.fra Island
Frida

Dana Watsham sagde ...

Ninjai er da ikke underlig - hun er bare mere interesseret i menneskemad end i kattemad ;o)

Dana Watsham sagde ...

- og ja, der kommer en opskrift. Både som her i rib, og i en udgave med ret/vrangmønstre. Jeg skal bare lige ha' beregnet lidt flere størrelser.

Fru Green sagde ...

Den trøje ser godt nok lækker ud. Lækre farver, fedt snit.

Susanne sagde ...

Kære søster Det er helt sikker IKKE dine farver ... Du vil jo kun have sort eller rødt, hvis jeg skal lave noget. Derimod er jeg HELT HELT sikker på, at de farver vil være helt fantastiske på mig ............. små hvide mus med røde haler ....... husk at jeg skal til Færøerne ..... Hvad virker bedst ?

Spøg til side - den bliver flot.

Dana Watsham sagde ...

Jamn den blir da alt, alt for stor ... og desuden er du bedre i mintgrøn eller marineblå, ik?

Susanne sagde ...

jaaa jaaa jaaa - dog ikke mintgrøn - blå, lilla og turkis