10.3.09

Statusrapport, mymletrøje

Her ligger den i kurven og ligner egentlig ikke rigtig noget - der kommer et bedre billede, når det første ærme er færdigt.

Pointen var nemlig ikke trøjen. Pointen er:

Det er godt at have et barn, der ikke alene er en erfaren bomdreng, men også en grundig garnvinder. Så kan moderen stå i stuvet spinat til albuerne, og alligevel have arbejdsklart garn når maden er spist ...

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

Din søn er helt sikkert en dejlig dreng, meen, øhhh, hvad er en "bomdreng"? Og så lige et spørgsmål til noget helt andet; mit "grafiker-øje" får nervøse tics når billeder hænger skævt ... er det med vilje eller helt tilfældigt, at dine billeder på væggen hænger som skæve tænder i en undermund?? :-)

Dana Watsham sagde ...

Heheheh

En bomdreng er ham, der hjælper væveren med at rulle trend på garnbommen. Han skal holde jævn hastighed og huske papir mellem alle trådlag, så det er ikke bare lige.

Det er meget med vilje, at de ikke hænger efter lineal, de billeder - og de hænger af og til ekstra skævt, fordi Ninjai (katten) syns det er fedt at stå på bordet og skubbe til dem, indtil menneskerne brokker sig.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

LOL - Sikken en dejlig knaegt!

Karen-Ditte sagde ...

Sikken en herlig arbejdsfordeling, mine egne unger er villige ind i mellem, men med alderen syntes jeg at interessen er noget faldende for garnvinden...

Anonym sagde ...

Ja, Tina omme i London har ganske ret: Sammy ER en dejlig knægt, hvis en bedstefar må indskyde en kommentar. Forhåbentlig går det ham efter fortjeneste.
Bedstefar.

Dana Watsham sagde ...

Karen-Ditte: Det er heller ikke altid, interessen er så stor - men når "skrumlet siger han skal", gør han det alligevel.
Dejligt barn.