8.8.09

Så er alt varelageret ved at være klar til marked!


Hestekastanie i indtil flere udgaver.

Det mest besværlige var faktisk at finde træer, der ikke var voldsomt svækket af kastanjeminérmøl. Ikke fordi møllene influerer på farven, men fordi det er synd for træerne at svække dem yderligere ved at ribbe for mange blade af.Endnu en gang knopurt - denne gang farvet i emaljegryden, og 'efterkogt' i rent vand i jerngryden for at fordunkle uden at skørne garnet. Det er nemlig spundet med masser af dækhår, til at nålebinde sokker og vanter af, og skal være så slidstærkt som muligt.

Og så de første indigodyp i en piskype, der VIRKER. Det blir så flot, så flot :o)

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

Det vil sige, at pisstanken snart er en saga blot ?? Så kan man måske overveje at besøge - når mit hoved vil samarbejde.

Spøg til side, det er blevet flot - og lige mine farver.

Dana Watsham sagde ...

Jamn der lugter kun de 30 sek. jeg har låget af bøtten - resten af tiden er der både plasticpose og tætsluttende låg på.

Et bundt garn tørrer (næsten)lugtfrit op på ganske kort tid, hvorefter man vasker det.

Havde du forestillet dig, at jeg kunne leve med en gård der stinker som et marokkansk garveri????

Susanne sagde ...

Nu kunne jeg godt være fræk .... men ....

Nej, men du ved, at med nogle ting er min tærskel høj med andre lav og tis...... ja, gæt selv... Du har da hørt mig brokke mig over, at Kbh lugter af tis når der har været hedebølge og ingen regn i lang tid. En hel del af hankønsracen har svært ved at finde toiletterne indenfor, natteliv, hedebølge, øl osv. - jeg har godt nok ikke hørt mange andre brokke sig, men jeg.......

Susanne sagde ...

Og om lidt bliver jeg kaldt sippet, men det har jeg prøvet før. Jeg er jo lillesøsteren, den yngste af 3.

Fru Green sagde ...

Tænk at den blanding kan give så fin en blå ... det virker næsten magisk, men er jo bare kemi.
Sjovt har det været at følge dine strabadser, Dana.

Karen sagde ...

Hi! I wish I could read your blog - it looks like you are having some lovely yarn dyeing adventures. Is that indigo I see if I scroll on down? I hear that is really difficult to do; yours is very lovely.