3.9.09

Ud af støbeskeen

Sådan.

Den halve A4-blok var som sædvanlig godt givet ud - den passer som skrædderstrikket til en str. 50.


Bedst af alt: Der er ingen magt på jorden, der kan få mig til at se smal og smækker ud - men kilerne og langsstriberne giver en fin silhouet set bagfra.

Samt den er lang nok til at dække diverse hærg fra den almindelige entropi ;o)


Halskanten i brug. Høj nok til at være lun på en kold dag, vid nok til at man ikke kogsveder lige med det samme. Absolut en vigtig faktor for os, der stille sniger sig ind på klimakteriet ;o)


Og her ses den i nærbillede. Man ser tydeligt belægningen, der dækker trevlerne fra opklipningen.

Så mangler vi 'bare lige' at omsætte de krusedullede notater til brugbar opskrift i fire størrelser ... *støn*

Men allerførst: Den ender i farvegryden. Alt det der gule er ikke noget jeg har det godt med! I morgen skal (blandt andet) bruges på at starte en kalk/zinkkype op til noget mere indigo, så der kan den passende få sig et grundigt bad. Tror det vil give en flot marineblå/grøn kombi, som jeg nok vil være mere hjemme i.

7 kommentarer:

Fríða sagde ...

wow, du er altså bare god til det dér, den er endt med at blive superflot! jeg stoler på du medbringer nogle kopier af opskriften til salgs på strikkefestivallen. forresten synes jeg farverne er flotte og klær dig rigtig godt, således også din nye hårfarve.
kh.fra Island
Frida

Dana Watsham sagde ...

Jamen søde Frida - jeg kommer ikke til strikkefestival. Jeg kører spindekursus hele week-enden, og jeg tror der kommer til at sidde ti arrige kursister, hvis ... ;o)

Vi finder nok ud af en rimelig byttehandel mht at ekspedere et mønster til Island.

Bente B sagde ...

Søde Dana

Du KUNNE jo modtage bestillinger på opskriften, og så KUNNE du jo sende dem til mig, og så KUNNE jeg jo udlevere dem til de som at der har bestilt på forhånd, ik ? Kh Bente B

Dana Watsham sagde ...

Det ku' vi jo, Bente - hvis jeg når at redigere færdig!

britt sagde ...

Den har du dælme komponeret fint, Dana!!
:-) Britt

liselotte sagde ...

Kære Dana,

hvor jeg dog vil vente på det mønster. Kan love dig, at selvom jeg er i 58 kg klassen, ja så er der altså sat alt rigeligt af til r.. - numse, så jeg glæder mig til at kunne lave noget pænt til at skjule 'skavanken'.

Mange hilsner
Liselotte

Regitze sagde ...

wauw! den er flot, Dana!