4.2.10

Moral er godt, dobbeltmoral er ...

Holbergskolen holder forældremøde om mobning. Det er der ikke noget nyt i, det gør mange skoler med jævne mellemrum, når tilstrækkelig mange elever gør opmærksom på at deres hverdag er utålelig.

Hvorfor har nyheden om mødet så fået dele af det politiske establishment i harnisk? For slet ikke at sige helt ud på overdrevet?

Jo, man har valgt kun at holde et møde for mødrene. Der angives adskillige grunde, men en af de vægtigste skulle være at få mødre fra muslimske familier til at deltage.

Godt så.

Så er det lige jeg undrer mig en del. Mens min yngste gik i SFO endnu oplevede jeg, at flere og flere aktiviteter blev kønssegregeret. Ikke af kulturelle eller religiøse hensyn, men fordi hunforskrækkede kønsforskere mente, at drengene havde bedre af at drengehørme. At tilbuddene til pigerne så var enestående stereotype gad de ligesom ikke rigtig snakke om. Der har også været adskillige skoletiltag med kønsopdelt undervisning - fordi hunforskrækkede kønsforskere mener, at det er synd for drengene at de skal klappe kaje og koncentrere sig.

Det vil altså sige, at nogen former for kønssegregation er helt i orden, mens andre er 'knæfald'?

Sig mig, har folk glemt både logik og sund fornuft i alt deres Lars Hedegaard-lignende hysteri?

3 kommentarer:

surelars sagde ...

Flere skoler har osse hold kun-for-fædre møder, i håb om at få fædrene til at deltage mere i deres børns skolegang.

Det må man åbenbart osse godt. Det er kun når det famøse M-ord indgår at Villy og Pia kommer rendende.

susling sagde ...

Jeg forundres også dybt. Der bliver i allerhøjeste grad skrabet bund lige nu. På hvis vejne taler Redlabel og Blacklabel folkepartierne egentlig? Folkedybet?
I så fald befinder jeg mig på toppen. Gys!

Dana Watsham sagde ...

Susling, jeg håber sgutte at vi her i Fladland har et folkedyb som Marianergraven ...