3.4.10

Når privatisering bliver privatkomisk ... (eller "Godt det ikke er min privatøkonomi")

Vi er vel alle bekendt med regeringens yndlingsmantra efterhånden, ikke? "Privatisering, privatisering, privatisering". Nærmest ligegyldigt hvordan, og som man nu kan læse, ganske uden smålig skelen til resultater.

Så er det jo at enhver med bare minimal sund sans og øre for logik burde sige sig selv, at noget er skingrende galt med forudsætningerne. Det er da dybt beskæmmende at læse følgende ord fra en ledende på området:

»Vi har valgt at sige, at tidligere resultater ikke indgår i tildelingskriterierne, så det også bliver muligt for nye aktører at komme ind og byde på opgaverne«

Jamenforpokkeraltså! Nu har private aktører været ind over beskæftigelsesområdet tilstrækkelig længe til at klinten burde være skilt fra hveden, skulle man mene. Der burde efterhånden være tilstrækkeligt grundlag at bedømme på - hvem har leveret de resultater, som ideologien tilskriver at private kan levere bedre og billigere, og hvem har mildest talt ikke leveret en hujende kommandantfis - hvilket beskæmmende nok oftest er de rent private uden forbindelser til f.eks. fagbevægelsen.

Nogen bør ha' røde ører. Eller en dårlig smag i munden.

Eller også er de arbejdsløse i ordets dybeste betydning bare ligemeget?

1 kommentar:

Sifka sagde ...

Ja, det er fandeme utroligt!