tag:blogger.com,1999:blog-9211351.post7913297922696653948..comments2023-06-27T14:25:50.926+02:00Comments on Den Stramtandede Strikketante: God mad tager tid ....Dana Watshamhttp://www.blogger.com/profile/01210142146048757420noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9211351.post-86801681887075074842007-09-28T09:11:00.000+02:002007-09-28T09:11:00.000+02:00Ja, det er guf - men endnu bedre når det forvandle...Ja, det er guf - men endnu bedre når det forvandles til cassoulet sammen med krydrede pølser og salt flæsk .... især hvis man har viljestyrke til at lade den trække et døgn og så varmer forsigtigt op!<BR/><BR/>Stærk sennep og drageblodsrødvin er et must.Dana Watshamhttps://www.blogger.com/profile/01210142146048757420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9211351.post-79015531268698732892007-09-27T21:38:00.000+02:002007-09-27T21:38:00.000+02:00Confit du canard... uhhhmmmmm :) DET er guf!! Det ...Confit du canard... uhhhmmmmm :) DET er guf!! Det fik jeg i Paris sidste år og derefter hos mine forældre, et par gange :) De er totalt forelsket i fransk køkken.Tinahttps://www.blogger.com/profile/17418723576337924310noreply@blogger.com