13.10.06

Tanten er rystet!

Sådan for alvor, altså. Og på hele to planer på en gang!

Min Tigerdyr Clue-cat er kommet hjem med en brækket hale - og som dyrlægen sagde, "Det ser ud som om nogen har lukket døren om ham i stedet for efter ham!" Hvem fanden på panden gør sådan noget ved en lille tillidsfuld kat med vilje? Det må være med vilje - jeg kan ikke forestille mig nogen i kvarteret, der ville undlade at fortællle mig om et evt. uheld!

Dernæst blev jeg rystet over at skulle ryste op med næsten 2000 bananer for et røntgenbillede og ti tabletter med smertestillende ... lige pludselig er DYRlæge et dobbeltbundet ord af de dybe.

Nu håber jeg så bare at hans høje haleføring med siameserknæk vender tilbage i takt med at bruddet heles. Ellers bliver det med dobbeltknæk - et ved roden og et i spidsen.

4 kommentarer:

Fru Green sagde ...

Hold da op. Det er dyrere end det koster at få halen amputeret, efterfølgende penicilinbehandling OG fjernelse af sting en uge efter ... det kostede os ialt 1700 kr.

Det skriver jeg ikke som en perifid opfordring til at få halen kappet af. Det skal lige være på plads.

Nu vil jeg nødig virke som hende i selskabet, der altid kan en historie, der er meget værre.
Vores ene kat kom hjem uden pels og hud på halen. Det var skrallet af ind til det der udgør knoglen i kattens hale og på kløerne kunne man se at det stakkels kræ havde kæmpet meget længe for at komme fri. Der var ikke anden løsning end amputation.
Jeg har ofte tænkt på om det er nogen der har sat en fælde op eller gjort noget bevidst, men katte er jo nysgerrige, så det kan jo også være et uheld ... men man kan ikke lade være med at spekulere på hvad der er sket ...

Et lille webcam monteret i halsbåndet kan måske været en idé?

God bedring med katten.

Regitze sagde ...

aaaav! stakkels tigerdyr. min medfølelse med kat og pengepung.
god bedring og heling.

Dana Watsham sagde ...

Jotak - han heler. Når de smertestillende har taget effekt er den høje haleføring med lille omvej på vej tilbage.

Fru Green sagde ...

Godt at den høje haleføring er tilbage - det ser nu også bedst ud.