12.8.07

Forbistret ærgerligt ....

Vivian har meddelt Webstrik, at hun afvikler sin garnhule. Det er forbistret ærgerligt, for hun har været god at handle med - men det er altså også al ære værd, at man så siger "Jeg orker ikke. Der er stadig kun 24 timer på et døgn!"

Men hvorfor i alvideste verden skulle hun lige overlade distributionen af Opalgarn til ¤#%"#¤%&#¤% Sus Gebhard? Nu er jeg nødt til at bestille mit strømpegarn fra Tyskland, for jeg lægger ikke en flad femøre i lommerne på hende!

5 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Det var da trælst. Det er vel næppe kun pga af den totalt tumpede danske bogtitel "Vintage strik og Fashion" hun skal boycuttes ;-)

Dana Watsham sagde ...

Nej. Det er fordi hun er en sjuskedorte der stjæler designs med arme og ben, hvorefter hun promoverer dem som sine egne (80% af den bog du nævner er Vogue-ting fra 50erne). Det eneste man kan stole på med hende er, at hvis der er penge i noget vil hun ha neglene i det.

strikkeforsker sagde ...

Takker - folk, der er for smålige til ikke at citere andres arbejde er på niveau med kakkelakker.

pedrsn™ sagde ...

hehe jeg var i praktik i Uldstedet, da jeg gik på Håndarbejdets Fremmes Seminarium - og kan kun grine af, at hu i dag blir kaldt , en af DK´s kendteste strikdesignere.

Røv og Nøgler

Dana Watsham sagde ...

hehe, pedrsn ... for nu at citere en kær gammel musikerven:

"Man behøver ikke være god fordi man er kendt. Se bare på XXXX".