28.9.07

Hvornår var det nu vi afskaffede dødsstraffen i Danmark? (klik på overskriften for at læse artikel)

Der har været lidt for mange sager i løbet af de sidste par år, hvor politiets brug af tjenestepistol har rakt langt ud over 'rimelig magtanvendelse'.

En psykisk syg mand i en 7-11, og nu en flok rødder og børster i en stjålen bil.

Som jeg har læst sagsreferater i samtlige landets aviser er der tale om henrettelse på åben gade. Laredo-rettergang. Bananrepublikmetoder.

Det kan sagtens være, de to betjente ikke mente manden i bilen fortjente at leve - men det er nu engang ikke deres afgørelse. Vi HAR faktisk et retssystem her til lands, selv om AFR, SE, PK og konsorter gerne så det afviklet - og vi har ikke henrettet efter civil straffelov siden 1892, hvilket jeg godt synes vi kan være stolte af. Det korte særlovsefterspil ovenpå besættelsen var netop frugten af mentaliteter som AFR, SE, PK og konsorter, og fik kun lov at eksistere i fem år. Gudskelov.

Vor siddende regering (og især dens uduelige støtteparti) har jo så travlt med at kræve eds- og løfteaflæggelser til højre og venstre, men især af muslimer når de søger statsborgerskab eller valgbarhed.

Jeg kunne forbandet godt tænke mig en edsaflæggelse indenfor politiet, hvor man sværger, at man KENDER retsplejeloven, at man GODT VED Københavns gader ikke er scener i amerikanske TV-serier, samt at man ER HELT KLAR OVER, at dødsstraffen blev endeligt afskaffet for længe siden.

Hold da kæft hvor skulle de to skydegale løgnhalse skamme sig.

5 kommentarer:

et cetera sagde ...

HØRT!

Anonym sagde ...

De menige betjentes opførsel afspejler 100% råddenskaben i retssystemets top, hvor chefer på alle niveauer gør hvad de kan for at dække over en 'kollega', og hvor stats- og rigsadvokat lægger så mange sager som muligt i skuffen med 'ingen tiltale'. De halvfascistiske bonderøve på gaden kan føle sig sikre på, at chancen for at de nogensinde kommer til at stå til regnskab for deres forbrydelser er lig nul. Og skulle de endelig blive dømt ved en lavere retsinstans, kan de roligt regne med at de bliver frikendt i næste trin af stigen.
Erling (Danas far)

Dana Watsham sagde ...

Selvfølgelig gør den det - men den der 'skyd først, Frede'-mentalitet er altså af nyere dato.

De burde på efteruddannelse i Finland i mindst fem år.

Irene sagde ...

Kære Dana,
Jeg elsker dig!
Kærlig hilsen,
Irene

Maria sagde ...

Rigtig godt indlæg !