4.10.08

Så er Tippy ved at være faldet rigtig til!

- når han i al fredsommelighed kan enes med Paddington om at slikke skålen efter en gang pasta alla carbonara, uden hvæsen eller angstreaktioner -


- og når han er flyttet fra mit skød og min skulder ned på Toras gamle pude.

Det sidste kan muligvis hænge sammen med at han er smaskfornærmet over at være slæbt til dyrlægen. Der skulle både klippes kløer (hint til tidligere ejer: det er der ganske mange katte der skal!), behandles for loppeallergi, behandles mod lopper, samt gives ormekur. He was not amused! Det er vi. Han klør sig overhovedet ikke længere, hans pels er langsomt ved at blive blank og fin, og han tager på. Ikke voldsomt, men op mod normalvægt.

Og allerbedst: Han sniger sig ikke med maven langs gulvet mere, men holder høj haleføring med siameserknæk i spidsen. Så er man en glad misse.

4 kommentarer:

Susanne (lillesøster sagde ...

Det er så dejligt at høre. Glæder mig til at se ham med høj haleføring ! Det er svært at forestille sig, når man har set ham snige sig langs jorden. Har vist gjort en god gerning ved at ringe til dig - selvom jeg vist ikke var den mest populære hos resten af familien.

Dana Watsham sagde ...

Arr, de har taget det pænt. Les gjorde ikke engang ophævelser over dyrlægeregningen :o)

Stephanie sagde ...

Dejliqt han har fået det så qodt.
Savner Ham helt vildt her hjemme, ved miq.
men det er qodt a' han har det qodt hos jer (:
Hilsen
Stephanie
Der savner sin sove mis (:
( Henden Hun boede hos Før )

Dana Watsham sagde ...

Hej Stephanie,

Jeg kan godt forstå du savner ham - vi er blevet enormt glade for ham på meget kort tid, fordi han er så speciel en 'personlighed'.

Og han vil danse på de yderste neglespidser på bagpoterne for en haps rå lever!