12.6.07

Byg dog en mur, Søren! (klik for at læse artikel)

Hvor mange typer indvandring er det snart man skal være bange for for at være en god DFer?

Hvad bliver det næste? Min sommerophedede hjerne koger over med avisoverskrifter som "Vestjylland oversvømmet af Læstadianere", "Pas På De Vilde Nordmænd", "Finner udgør en Trussel Mod Danskheden", "Er Islændinge Kulturberigelse?" ...

Gid de landsbytosser snart ville få et lidt mere solidt greb om virkeligheden - for slet ikke at tale om de "Danske Værdier" de har så travlt med at slå sig op på. Jeg mener, det nordiske samarbejde (gamle kolonier osv), arbejdskraftens frie bevægelighed, ligheden for loven - det er hvad jeg forstår ved grundlæggende danske værdier. Det ser ikke ud til at de eksisterer i DFs ordbog?

Det ville være SÅ godt, hvis et partimedlem med autoritet til at udtale sig en dag tog bladet fra munden og talte lige ud af posen:
"Vi vil have et lukket Danmark. Vi vil have alt det fremmede ud. Ingen og intet over, hvad Pia kan fatte."

Så vil de godt nok få et forklaringsproblem overfor de 75% af befolkningen, der er i stand til at fatte mere end Pia (og Søren, som kun fatter hvad han VIL fatte) ....

3 kommentarer:

Britta sagde ...

Je, jeg fik også lige morgenmaden i den gale hals da jeg så det på ttv. På den anden side burde vi snart have vænnet os til alt det l... der kommer fra DF, men de bliver ved med at opfinde nye "fjender".

Bortset fra det, er der så andre end Pia der har autoritet i det parti? Hun minder mig om en vis herre i Tyskland for ca 70 år siden...

strikkeforsker sagde ...

Skræmmende, men mest at 10-20% af befolkningen er enige i de udtalelser.

Mon ikke det er DF'erne vi skal have bygget en mur omkring. Så vi andre kan leve i fordrageligehed i en multikulturel verden?

KH Ulla - gift med en af dem, der kræver opholdstilladelse ;-)

Bodil sagde ...

- De bliver ved med at opfinde nye "fjender".
Det kan næsten ikke siges mere præcist. For fjendebilleder skaber frygt, frygt samler stemmer og stemmer skaber magt. Og magt er hvad det handler om - og Pia K. er nu et af de mest magtfulde mennesker i landet. Idet stort set samtlige partier lefler for hende.