30.8.10

Der er noget, jeg ikke forstår ved den danske medieverden ...

Engang hed pressen "den fjerde statsmagt". De allerfleste aviser så deres fornemste opgave som at stille kritiske spørgsmål til diverse magthavere, eller måske ovenikøbet at tale dem midt imod.

Det begynder at knibe med det efterhånden ...

Det er åbenbart mere interessant, at en flok unge mennesker i Slagelse reagerer uhensigtsmæssigt på et brev om at et bederum "larmer og sviner" - og jeg undskylder IKKE deres optræden! - end det er at White Pride-båtnakker systematisk overfalder folk på gaden?

Jeg kunne forfærdelig godt tænke mig at vide hvad det er for mennesker, der sidder i den beboerforening i Slagelse. Jeg kunne forfærdelig godt tænke mig at vide hvad der får dem til at opfordre til lukning af et bederum midt i Ramadanen. Jeg kunne såmænd også godt tænke mig at vide hvordan samme mennesker selv ville reagere på en bebudet kirkelukning i juletiden - men nej, det er der ingen aviser der skriver om. Det er nemlig unødvendig nuancering ...

Hvad racister og voldsmænd går og laver i Århus er åbenbart totalt uinteressant? Det måtte jeg til en alternativ website for at læse om?

Faktisk er du i større fare for vold fra overberusede bonderøve og fascister i flok i Århus end du er for problemer med indvandrere. Det kunne da blive alle tideres kioskbasker?

Men nej. Den fjerde statsmagt har stukket piben ind og er blevet tam.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mon DF er ved at infiltrere pressen?

Susling sagde ...

Siger det en gang til: Man bliver træt!

Dana Watsham sagde ...

Allermest træt, når journalister og redaktører så piver over den trykte presses tilbagegang.

Man gider sgudda ikke betale for uredigerede Ritzau-telegrammer og sladderhistorier ...

annestuds sagde ...

Kære Dana
Men hvor er det dog godt, at du holder ved og ikke bliver tam.
Tusind tak for det :-)
Kh
Anne

Morten sagde ...

Pressen er presset, og jagter sensations historier, og ofte på bekostning af dybdeborende journalistik, trist udvikling..............

Weekendhilsen

Morten
København restauranter
http://københavnrestauranter.dk/