31.8.10

Nu er det endelig ved at gå op for resten af verden ...

... at Fjogh er en ulv i fåreklæder.

Det er ikke kønne ord, der falder i Natos bagland. Diplomatiet lader ord falde som "egenrådig". Eller bemærkninger som "han skal passe på ikke at glemme, at i Nato er processen ofte næsten lige så vigtig som beslutningen".

Når den diplomat siger "Han er da på mange måder en god leder. Men han skal passe på ikke at blive for politisk og autoritær i sin stil, for det vil give bagslag på længere sigt. Han er jo ikke statsminister for Nato.", klukker jeg indvendig. Fjogh var det tætteste Danmark har været på en diktatorisk leder siden de glade provisoriedage, og det er på tide at resten af verden indser det i stedet for at synge hans pris i høje toner.

Han ser nemlig ud til at fortsætte fodslaget fra Schlüter-tiden over regeringsårene til - ja, til hvad?

Det bliver ikke et kønt eftermæle.

Og HVOR er resten af landets aviser med dækning af problemstillingen? Hvis Politiken kan få sådanne udtalelser fra højtrangerende diplomater, kan både Berlingeren og Jyllandspesten også. Logre, logre.

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Vel hjemkommet fra ferie opdager jeg, at du atter er aktiv i blogland! Stor glæde! Du har været savnet i en suppe af nærbilleder af bare tæer i sandaler, blomstrende haver og close-ups af frokosten.
Velkommen kære Dana - keep it up!
:-)

Irene sagde ...

Dana, du er en intelligent kvinde. Tak!

restauranter i København sagde ...

Velkommen tilbage til blogland :)


Hilsen

Herman
http://y-1.dk/