- for Lisbeth og Clive har (igen) klippet slagtelammene og gemt al ulden til mig.
Fryseren er fyldt op med lam i diverse tilsnit, inkl. sprængt bryst til kraftige supper med bønner og porre (kærligt kaldet "dyneløftersuppe"). Der er lammespegepølse med hvidløg, så længe det varer. Lammeleverpostej (uhm, nu bliver jeg lækkersulten!).
Og oppe på værkstedet står fem store sække uld og venter på sortering.
7.11.06
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
5 kommentarer:
Det lyder jo som en rigtig god gave og alle de gode lammeretter gør mig sulten. Hvilken slags får holder de?
Iøvrigt, Sharon Millers bog om Hap Shawls udkom idag tænte, du måske var interesseret ;-)
Ulla, det kan du ikke være bekendt ... Sharon Miller er GUD.
De har Spelsau. Smager godt, og underulden er næsten lige så fin som på Shetlandsfår - og de farver!
Takker for hurtigt svar, spelsau lyder interessant, det har jeg ikke fundet herover. Hov jeg har da egentlig shetland derhjemme.
Nå ja, jeg tænkte du måske snart skulle have gaver ;-)
Kender du yahoo gruppen tilknyttet bogen?
Hvis ikke så konktakt mig.
Nu har jeg bestilt den. Så må skyggetov til det nye loft vente lidt.
Yahoogruppen ville jeg da gerne læse med på?
jeg har sendt en mail paa din paradisadresse. Modtaget?
Hmmmm jeg satser paa serioest lobbyarbejde den fremtrylles i julestroempen ;-)
Send en kommentar