13.10.09

Livet er vildt ....

... og hektisk af og til.

Så tog man lige en udflugt til heden på den anden side af Tarm til en underholdende strikkecafé, med alting og en uldtrøje pakket i cykelvognen. Det var bestemt ikke kedeligt, og bliver ikke sidste gang. Med sådan et værtspar kan man kun være glad!

Al strikkeglæden. Al livsglæden. Alle de tusinder af vildgæs den næste morgen. Den glade hankat, der legede "der er aldrig nogen der nusser mig" og skulle holdes i poten og mufles på maven. Lyset over Bork Vikingehavn, Tipperne og fjorden. Alle de opmærksomme og glade unge mennesker, der hjalp ud og ind af bus og tog med den højtlastede uden at man skulle bede om hjælp først.

Det var dejligt. Tak, allesammen.

Og det dejligste? Der var sgisme også gæs i umådelige mængder, da jeg kom hjem. Det er sådanne oplevelser, man føler sig rig af.

2 kommentarer:

Donald sagde ...

Det må have været en dejlig oplevelse. Jeg har aldrig set store gåseflokke. Her på egnen er flokkene på 10-100, ikke 200 og slet ikke derover.

Jamen man må jo nyde livet og give det gode humør videre :-)

Dana Watsham sagde ...

Vi ligger lige smask midt i to store trækruter, og adskillige foretrukne rastepladser, så vi ser altid mange gæs. Men det har været temmelig ekstremt i år!