Vi har en god slagter, der stadig dyrker det gode gamle husmorprincip med ugepakker til fryseren. Kød til syv måltider for fire til en rimelig penge, og i alt fald højere kvalitet end supermarkedet!
Eneste ulempe er de uger, hvor et af elementerne er en frossen kylling. Den er som regel større end de små papting fra Netto, men alligevel er det ikke en heftig høne på toethalvt kilo eller mere. Der skal lidt knofedt til for at få spændende mad ud af dem. Nedenstående løsning er vores familiespecial - der må adopteres ad libitum!
Man tager en stor glas-stegeso. Min er fra genbrugeren, har kostet en tyver, og har rummet umådelige mængder simremad i årevis.
Så dækker man bunden med fire-fem bananskalotter i både. Flere, hvis man er virkelig glad for løg.
Eneste ulempe er de uger, hvor et af elementerne er en frossen kylling. Den er som regel større end de små papting fra Netto, men alligevel er det ikke en heftig høne på toethalvt kilo eller mere. Der skal lidt knofedt til for at få spændende mad ud af dem. Nedenstående løsning er vores familiespecial - der må adopteres ad libitum!
Man tager en stor glas-stegeso. Min er fra genbrugeren, har kostet en tyver, og har rummet umådelige mængder simremad i årevis.
Så dækker man bunden med fire-fem bananskalotter i både. Flere, hvis man er virkelig glad for løg.
Og så må der voldædes. Man kan godt jævne stegeskyen, men det er altså ikke nødvendigt.
8 kommentarer:
Åhr mand, fedt!
*grin*
Nejda - ultra-fedtfattig. Der er kun det fedt i, som sidder på kyllingen - og på en 1800grams er det ikke ret meget.
Mums, hvor det lyder lækkert!
mon jeg skulle gå i køkkenet for en gangs skyld?...skal dog lige i genbrugen først :-)
Håhr - jeg får helt lyst til kylling =)
Hos os er kylling også kun noget der sker hvis vi er meget uinspirerede ved det ugentlige storindkøb, eller i tilfælde af akut og besynderlig barndomshjemve, der kan kureres med grydekylling og brun sovs a la Mormors.
Håber de har noget ordentlig kylling hos købmanden i næste uge, tak for tip!
Jeg skal så lige have tørret mit tastatur - kunne ikke helt styre mit mundvand ;-)
Den ret må helt sikkert prøves.
behovet for at se:)
Jeg har lige lavet denne opskrift med kød i en lidt mere underlødig version - sådan nogle store, hårdtpumpede kyllingebryster - de blev bare smidt frosne ned, istedet for din friske kylling.
Den kylling fik trods produktionsmetode et værdigt endeligt, skulle jeg hilse fra familien at sige!
Send en kommentar