16.10.07

Føj, hvor det giver syresmag omkring drøbelen! (klik overskrift for at læse artikel)

Prøv lige at se de to selvtilfredse ansigter, der illustrerer artiklen!

Ved I hvad de minder mig om? Skolegårdens nedrigeste bøller, når det var lykkedes at skjule endnu en nedrighed, og de kunne sætte sig og godte sig ...

De har nemlig (endnu engang) været genstand for internationale undersøgelser, der siger at de ikke er gode nok til deres job - og det er de gudhjælpemig GLADE FOR! Deres eneste anke er, at vi ikke ligger lavt nok i statistikken!

De holdninger, og det menneskesyn, der lægges for dagen, kan vi ganske simpelt ikke være bekendt. Det er ikke en civiliseret stat værdigt.

5 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Fuldstændig enig!
Desværre sidder vi lige nu i familiesammeføringssumpen og har de oplevelser inde på livet. Jeg brygger allerede på et meget spydigt læserbrev om den oplevelse.

Et strå eller to mere, så er vi dem, der er emigreret laaaangt væk herfra.

Karen-Ditte sagde ...

Vi er så betænkeligt tæt på den uhyggelige racehygiejne, så de højtuddannede skal ikke være, kone og børn skal ikke være her. De må ikke tage vores boliger, vores kvinder, vores arbejde... Vi er stadig midt i en krig om det menneskelige samfund. Som snart er fuldkommen umenneskeligt.
Støtte til strikkeforskeren - her i familien har vi også haft det alt for tæt inde på livet. Malmø er ok - men ensomt.

et cetera sagde ...

Føj for ..... Dit billede på hvad de er og hvad de ligner - er helt perfekt! Det er modbydeligt - demokrati eller ej - det der kunne vi godt leve foruden! At man dog ikke kan se hvilket spejl der bliver holdt op foran os - jeg føler mig dybt krænket over, at det der gives udtryk for, er et billede som mennesker der kommer hertil og som sidder rundt omkring i verden skal have af mig og MIT land! Du har faktisk også ret i, at man bliver fysisk ilde tilpas - jeg mærker også syren om drøblen. Dana!

Bente T sagde ...

Også jeg mærker syresmagen. Min søn har været nødt til at flytte til Sverige og det føles nu meget langt væk selvom det "bare" er i Malmø.
Dette bare fordi hans kone ikke kommer fra et EU-land og føj! hun er endda fra Tyrkiet!! Uha uha

Dorte sagde ...

Kort og godt : De burde skamme sig !