8.10.07

Knæsat praksis ... (klik overskrift for at læse artikel)

Det var vel at forvente.

Det, jeg ikke forventer, er at folk hænger sig i det centrale i problemstillingen, nemlig:


Pia Kjærsgaard fastholder sin opfattelse af, hvad der skete på slotspladsen - billeder eller ej.


- citat DFs pressechef, Søren Søndergaard (skal man have et 'gård'navn der staves med 'aa' for at tilhøre inderkredsen?).

Det vil sige, at beviser til trods fastholder man hvad man har sagt. Det er jo hele partiets adfærd indtil nu kogt ned i én sætning. Den Poulsgaardske troesbekendelse - "Hvis det er fakta så benægter a fakta".

Et parti, der hellere spreder løgn end forholder sig til fakta.

Velbekomme.

6 kommentarer:

Karen-Ditte sagde ...

Vi kan ikke være mere enige - så hende selv på slotspladsen. Det var vildt provokerende. Så længe leve de unge som lavede seriøst fis med Kjærsgaard.

Det der med dobbetl aa - det er gangeteret noget der er tilkøbt, bare for at virke sådan lidt 5 generationsindvandringsagtig.

Dana Watsham sagde ...

Eller osse for at understrege, at man er en bonderøv der ikke kender til retskrivningsreformen?

Pollyanna sagde ...

Det kan vel, strengt taget, også være, at familien har fået sit
-gaard navn inden retskrivningsreformen!

Dana Watsham sagde ...

Det er helt rigtigt, Pollyanna - men ser man på navnestatistik er det ret usandsynligt. Der har været en uhyrlig opblomstring af '-gaard'-navne i løbet af de sidste ti år. Så mange selvstændige gårde har der sgu aldrig været i Danmark .....

Pollyanna sagde ...

Jeg ved ikke rigtig, hvad du mener med at "så mange selvstændige gårde har der ikke været". Det er jo i Danmark ikke noget særsyn at møde f.eks. en Nørgaard. De der hedder Nørgaard tilhører jo slet ikke nødvendigvis samme slægt, da der jo har været mange Nørgårde i Danmark(sikkert en i de fleste ejerlav).

Jeg kender ikke den navnestatistik, du henviser til, men det er da sikkert rigtigt nok, at der på det seneste har været en del navnesnobberi, der betyder at mange mener, det er "finere" ikke at have et sen navn og måske derfor har sløjfet deres -sen navn og så bruger deres tidligere mellemnavn, et -gaard som efternavn. Jeg tror, det er de færreste, der har taget et -gaard navn ud af det blå.

Mvh en bonderøv(og bare "for the record" ikke DF sympatisør). Det er nemlig ikke det samme i min optik.

Dana Watsham sagde ...

Heller ikke i min, Pollyanna ...